Եթե դուք այն մարդն եք, ով դիտավորյալ թողնում է մարդկանց ընթերցանության մեջ, որովհետև դուք կենտրոնական բանկին տասը վայրկյանից ավելի իրական մարդկային զրույցի եք մասնակցում, կցանկանաք լսել Instagram- ի DM- ի վերջին հնարավորության մասին:
asap yams ինչպես նա մահացավ
Հետևելով WhatsApp- ի և Facebook Messenger- ի ՝ ընկերների հետ փոխգործակցության մեր թիվ 1 մեթոդը քաոսի մեջ է ընկել այն բանից հետո, երբ ծրագիրը գործարկել է մի գործառույթ, որը մարդկանց տեղեկացնում է, թե երբ եք վերջին անգամ առցանց եղել:
Եկեք ստուգենք MTV News- ի թարմացումները ...
Հիմնականում, կարգավիճակի մասին ծանուցումն այժմ կցված է ձեր Ուղղակի հաղորդագրություններին, որը ցույց է տալիս, թե երբ են այն մարդիկ, ում դուք հաղորդագրություններ եք ուղարկում կամ վերջին անգամ ոլորել իրենց Instagram- ի թարմացումների միջոցով:
Թարմացումը գործարկվել է բավականին հանգիստ, օգտվողները նկատում են հավելվածի DM բաժնում իրենց ընկերների անունների տակ բաց մոխրագույն տեքստով գրված ՝ «տեսել», «մուտքագրում», «ակտիվ երեկ» և «ակտիվ 12 մ առաջ»:
-Ի հետ հարցազրույցում Գործարան 29 Instagram- ի խոսնակն ասաց. «Մենք անընդհատ աշխատում ենք այն ուղիների վրա, որոնք Direct- ը կդարձնեն ընկերների հետ իրական ժամանակում զվարճալի զրույցների լավագույն վայրը: Մենք մեր համայնքից լսել ենք, որ տեսնելու ունակությունը, երբ ընկերները վերջին անգամ ակտիվացել են, օգնում է նրանց ավելի կապակցված զգալ, երբ նրանք գնում են հետ ու առաջ Direct- ում »:
Եթե գործընկերների և հեռավոր հարազատների միտքը, որոնք կարող են հետևել ձեր յուրաքանչյուր քայլին հավելվածում, սարսուռ է հաղորդում ձեր ողնաշարը, բարեբախտաբար, գործառույթից ընդհանրապես անջատվելու հեշտ միջոց կա:
Գնացեք պրոֆիլ և կտտացրեք «Խմբագրել պրոֆիլ» ներդիրի կողքին գտնվող «Ընտրանքներ» պատկերակին: Ոլորեք ներքև դեպի Կարգավորումներ և անջատեք «Actուցադրել գործունեության կարգավիճակը»:
թոփ 20 նոր հիփ հոփ երգեր
Սա արգելափակելու է որևէ մեկին ստուգել ձեր կարգավիճակի թարմացումները, բայց նաև կնշանակի, որ դուք հնարավորություն չունեք ստուգելու որևէ մեկի կարգավիճակը:
Hey, դուք չեք կարող ունենալ այն երկու եղանակներով:
